ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

Обука за пењање по вештачкој стени

Обука за пењање по вештачкој стени, ученика и наставника. 7.12.2021.

Квиз знања и толеранције

Квиз знања:
- толеранције,
- стрпљења за друга,
- уважавања.
КВИЗ - фер је знати и не знати, али разумети.

Балон сала

Реализација пројекта ``Балон сала``, у вредности од 18.000.000,00 динара.

Пројекат о здравој храни

Ученици четвртог разреда су са својом учитељицом Александром Глишић реализовали пројекат ,,Правилна исхрана“ у трајању од месец дана ( 4 недеље).
Циљ овог пројекта је стицање и проширивање знања о значају правилне исхране за живот, раст и развој. По завршеном пројекту, ученици су испред своје учионице направили паное са здравом и нездравом храном.

Пројекат о вирусу

Ученици четвртог разреда су са својом учитељицом Александром Глишић реализовали пројекат ,,Чувај своје здравље, себе штити и свима ће лакше бити““ у трајању од месец дана ( 4 недеље).
Циљ овог пројекта је стицање и проширивање знања о вирусима и бактеријама. Као и о важности одржавања редовне хигијене и поштовању прописаних мера у вези са тренутном ситуацијом са вирусом Covid 19.
По завршеном пројекту, ученици су у учионици направили пано и изложили своје истраживачке и креативне радове.

Пројекат о прошлости

Ученици четвртог разреда су са својом учитељицом Александром Глишић реализовали пројекат ,,Трагови прошлости“ у трајању од месец дана ( 4 недеље).
Циљ овог пројекта је усвајање знања о траговима прошлости српског народа. Да ученици прикупљајући информације од старијих сазнају како се живело у прошлости, да виде посуђе које се користило, новац, превозна средства, књиге и разне друге предмете.
По завршеном пројекту, ученици су у холу школе са учитељицом направили школски музеј и изложили све предмете.

Пројекат о рециклажи

Ученици четвртог разреда су са својом учитељицом Александром Глишић реализовали пројекат ,,Рециклирај“ у трајању од месец дана ( 4 недеље).
Циљ овог пројекта је стицање и проширивање знања о значају рециклаже за обнављање природних ресурса, штедњу енергије и смањење примарног отпада.
Ученици су правили кутије за рециклажу ( за папир, чепове и пластику).
По завршеном пројекту, ученици су у учионици изложили своје радове.

Шетња до Крушика

Шетња до Крушика и казивање стихова. 9.10. 2019.

Стони тенис

19.10.2020.
Na okružnom prvenstvu osnovnih škola regiona Kragujevac u stonom tenisu ekipe osnovne škole "Slavko Popović" iz Darosave postigle su veliki uspeh osvojivši prvo mesto u muškoj i treće mesto u ženskoj konkurenciji dok je Aleksa Pavlović,učenik osmog razreda naše škole, osvojio prvo mesto u pojedinačnoj konkurenciji čime su se plasirali na republičko takmičenje i u ekipnoj i u pojedinačnoj konkurenciji. Ekipu dečaka predstavljali su Aleksa Pavlović,David Stanojević i Veljko Glišić a devojčica Anja Vićentijević, Milica Glišić i Aleksandra Popović. Koliko je nastup stonotenisera iz Darosave bio ubedljiv najbolje govori podatak da u muškoj konkurenciji na takmičenju nisu izgubili niti jedan set.

Скривени предмет

10.10.2019. Откриј скривену поруку, реши мистерију. Игра – ''Скривени предмет''. Употребом QR CODE апликације ученици су проналазили скривени предмет. Ученици осмог разреда су уз помоћ матричних кодова кодирали питања која су смернице у потрази, а уз помоћ апликације QR CODE ученици петог, шестог и седмог разреда су се такмичили у тражењу скривеног предмета.
#imampravoda

Светосавскe свечаности

Поводом светосавских свечаности, наша школа је, поред низа активности, приредила и квиз знања о Светом Сави. Четири групе ученика VII и VIII разреда, такмичила се у познавању живота и рада Светог Саве. У живахној атмосфери, ученици су показали одличну припремљеност. Учесницима - победницима квиза биће додељене дипломе по завршетку свих активности.

Празници нам стижу

25.12.2019.
Сви заједно у пројектној настави на тему "Празници нам стижу".
Израда новогодишње декорације за хол наше школе, заједничка радионица родитеља и деце, ученика од првог до четвртог разреда и продукти радионице.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *