КОНКУРС ЗА КЊИГУ СТО МЛАДИХ ТАЛЕНАТА 2022-2023

Поводом јединственог пројекта у Србији, библиотеке “Млади таленти” под називом Сто младих талената – поезија Вашег округа. Циљ је да се на конкурс укључе деца која су талентована и пишу поезију. Међу пристиглим радовима из свих школа одабраћемо сто најбољих који ће бити уврштени у књигу.

   Не пропустите прилику да се деца из Ваше школе нађу у овој јединственој и значајној књизи да постану део велике породице младих писаца Србије.

   Директор,  и предавач матерњег језика школе, чија су деца одабрана и уврштена у књигу,добијају по један примерак књиге са посветом на поклон.

   Овај пројекат је наишао на изузетно велико интересовање, а о истоме се можете  информисати и преко нашег веб сајта www.srpskakuca.org.rs линк издаваштво. Овим пројектом и афирмацијом деце створили смо град од 20 000 младих писаца. Изузетно је значајан као ПОРТФОЛИО И ЛЕТОПИС за школу, децу и предаваче матерњег језика јер је књига регистрована код народне библиотеке Србије.

Радове је потребно доставити што хитније или месец дана од пријема дописа можете нас и контактирати ако има нешто нејасно или договор око слања документације.

Ако у школи има деце која пишу песме на другим језицима молимо Вас пошаљите и њихове радове. Уз рад доставити и песме преведене на српски језик.

с поштовањем

Братислав Голић 

Главни и одговорни уредник
КИЦ “Српска кућа”  д.о.о.
Хајдук Вељкова 23
Република Србија
Т. ++381 12  511 099
М. ++381 63 226 046
W. www.srpskakuca.org.rs
E-mail.srpskakuca@gmail.com, srpskakuca@sbb.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *